21/03/2024 21/03/2024 Αφίχθη στην Αδδίς Αμπάμπα της Αιθιοπίας ο νεοεκλεχθής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Πέτρος, προκειμένου να τελεστεί η Ενθρόνισή του την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024. Στην αίθουσα VIP του Αεροδρομίου τον υποδέχθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άκκρας (από Αξώμης) κ. Δανιήλ, η Επιτετραμμένη της Ελληνικής Πρεσβείας Εριτ. κα. Βέρα Μαρκοπούλου, η οποία μετέφερε τις ευχές της Πρέσβειρας...
21 Μαρτίου, 2024 - 16:06

Άφιξη του Μητροπολίτη Αξώμης Πέτρου στην Αιθιοπία

Διαδώστε:
Άφιξη του Μητροπολίτη Αξώμης Πέτρου στην Αιθιοπία

Αφίχθη στην Αδδίς Αμπάμπα της Αιθιοπίας ο νεοεκλεχθής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αξώμης κ. Πέτρος, προκειμένου να τελεστεί η Ενθρόνισή του την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Στην αίθουσα VIP του Αεροδρομίου τον υποδέχθηκαν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άκκρας (από Αξώμης) κ. Δανιήλ, η Επιτετραμμένη της Ελληνικής Πρεσβείας Εριτ. κα. Βέρα Μαρκοπούλου, η οποία μετέφερε τις ευχές της Πρέσβειρας της Ελλάδος κας Άννας Φάρρου και ο Εντιμ. Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αδδίς Αμπάμπα κ. Οδυσσέας Παρρής, εκ μέρους της Ελληνικής παροικίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Πέτρος εξέφρασε την χαρά του για την έλευσή του στην Αιθιοπία, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο κ.κ. Θεόδωρο Β.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δανιήλ, ευχήθηκε στον νέο ποιμενάρχη της ιστορικής Μητροπόλεως Αξώμης να έχει ευλογημένη ποιμαντορία και οι πρεσβείες του πρώτου Επισκόπου Αξώμης Αγίου Φρουνεντίου να τον συνοδεύουν στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων