29/03/2024 29/03/2024 Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ιερούργησε σήμερα στον Μητροπολίτικό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στη “Γυναικεία Αγορά” (εμπορικός δρόμος) της Σόφιας, και μίλησε για την περίοδο νηστείας που διανύουμε τηνΑγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή. Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος εκφώνησε σύντομη ομιλία, στην οποία παρότρυνε τους πιστούς να συγκεντρώσουν πνευματικές και σωματικές δυνάμεις...
29 Μαρτίου, 2024 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 18:10

Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή

Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ιερούργησε σήμερα στον Μητροπολίτικό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στη “Γυναικεία Αγορά” (εμπορικός δρόμος) της Σόφιας, και μίλησε για την περίοδο νηστείας που διανύουμε τηνΑγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος εκφώνησε σύντομη ομιλία, στην οποία παρότρυνε τους πιστούς να συγκεντρώσουν πνευματικές και σωματικές δυνάμεις τις υπόλοιπες εβδομάδες νηστείας με επιμελή προσευχή, πνευματικό ζήλο, ειρήνη και ηρεμία.

Τέλος, ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του ναού, τον κλήρο, τους ψάλτες και τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί για προσευχή.

Архиерейска Преждеосвещена св. Литургия в столичния храм „Св. св. Кирил и Методий“ на Женския пазар - 29.03.2024 г.

Κείμενο και φωτογραφίες: bg-patriarshia.bg (йеродякон Вартоломей)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων