30/03/2024 02/04/2024 Με την Χάρη του Θεού και την Ευλογία της Κυρίας Θεοτόκου στους Β’ Χαιρετισμούς της Παναγίας στον Ιερό Ναό της Θείας Μεταμορφώσεως Περαίας Θεσσαλονίκης χοροστάτησε της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην μετάνοια του ανθρώπου και στις αξίες της Χριστιανικής Ζωής....
Ενορίες : I.N. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Περαίας
30 Μαρτίου, 2024 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 21:38

Ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Περαίας για τους Β’ Χαιρετισμούς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κασσανδρείας στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Περαίας για τους Β’ Χαιρετισμούς

Με την Χάρη του Θεού και την Ευλογία της Κυρίας Θεοτόκου στους Β’ Χαιρετισμούς της Παναγίας στον Ιερό Ναό της Θείας Μεταμορφώσεως Περαίας Θεσσαλονίκης χοροστάτησε της Ιεράς Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην μετάνοια του ανθρώπου και στις αξίες της Χριστιανικής Ζωής.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Θεόδωρος Τζέκος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Μπύρος και η Τοπική Σύμβουλος Περαίας κ. Πόπη Μπουρνουξούζη.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Κουρασαντζής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ποιμαντική του Επίσκεψη στην Ενορία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων