06/04/2024 06/04/2024 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε χθες, η ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου μετά της Γ’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Εκκλησιάστηκε όμιλος προσκυνητών από την Ξάνθη, υπό την ηγεσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ανθίμου Κωσταράκη, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν δεκτοί στο Μέγα Συνοδικό...
06 Απριλίου, 2024 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024 - 11:48

Η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε χθες, η ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου μετά της Γ’ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Εκκλησιάστηκε όμιλος προσκυνητών από την Ξάνθη, υπό την ηγεσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Ανθίμου Κωσταράκη, οι οποίοι στη συνέχεια έγιναν δεκτοί στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής και ξεναγήθηκαν στους λοιπούς χώρους της.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων