13/04/2024 16/04/2024 Στην Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών που τελέστηκε με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024. Μετά το πέρας της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος έχρισε τον κ. Αθανάσιο Παγιούρα , ιεροψάλτη, αναγνώστη. Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, αναφέρθηκε...
13 Απριλίου, 2024 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024 - 20:58

H Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο

Διαδώστε:
H Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο

Στην Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών που τελέστηκε με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024.

Μετά το πέρας της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος έχρισε τον κ. Αθανάσιο Παγιούρα , ιεροψάλτη, αναγνώστη.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, αναφέρθηκε στο μεγαλείο της ταπείνωσης της Θεοτόκου, καθώς και στη μεγάλη αρετή της υπακοής Της.

«Χαίρε, θησαυρέ της ζωής αδαπάνητε».

Η Παναγία μας είναι θησαυρός που δεν τελειώνει.

Στην υλιστική εποχή μας η Υπεραγία Θεοτόκος αποκαλύπτει ένα φρόνημα διαφορετικό, υψηλό. Αποκαλύπτει μια αλλότρια αναζήτηση: την «θήρα» και κατάκτηση του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων