15/04/2024 15/04/2024 Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα εψάλη ο E΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2024, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σκοπέλου κ. Νικοδήμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος. Εκεί εκκλησιάσθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος με Κληρικούς της Πόλεως Χαλκίδος, παρουσία πολυαρίθμων πιστών. Ομιλητής ήταν ο Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της...
15 Απριλίου, 2024 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 15:41

Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης: «Η Κλίμακα, ως θεραπευτική αγωγή του φαινομένου της βίας»

Διαδώστε:
Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης: «Η Κλίμακα, ως θεραπευτική αγωγή του φαινομένου της βίας»

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα εψάλη ο E΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, το απόγευμα της Κυριακής 14 Απριλίου 2024, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σκοπέλου κ. Νικοδήμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος.

Εκεί εκκλησιάσθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος με Κληρικούς της Πόλεως Χαλκίδος, παρουσία πολυαρίθμων πιστών.

Ομιλητής ήταν ο Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης, με θέμα: «Η Κλίμακα, ως θεραπευτική αγωγή του φαινομένου της βίας».

Παρακολουθήστε την ομιλία:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων