19/04/2024 19/04/2024 Η Πρέσβης της Γεωργίας στη Ρουμανία, Tamar Beruchashvili, συνοδευόμενη από τον σύμβουλοDavid Chachava, επισκέφθηκε την Πέμπτη τη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Συνόδου, στο Βουκουρέστι. Τους υποδέχθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Policarp Chițulescu, διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διοργάνωση κινηματογραφικής προβολής για τη ζωή και το έργο του Ιερομάρτυρα Άνθιμου, Ιβηρίτη διαφωτιστή...
19 Απριλίου, 2024 - 16:33
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2024 - 15:50

Η Πρέσβης της Γεωργίας στο Βουκουρέστι επισκέφθηκε τη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Συνόδου της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας

Διαδώστε:
Η Πρέσβης της Γεωργίας στο Βουκουρέστι επισκέφθηκε τη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Συνόδου της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας

Η Πρέσβης της Γεωργίας στη Ρουμανία, Tamar Beruchashvili, συνοδευόμενη από τον σύμβουλοDavid Chachava, επισκέφθηκε την Πέμπτη τη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Συνόδου, στο Βουκουρέστι.

Τους υποδέχθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Policarp Chițulescu, διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η διοργάνωση κινηματογραφικής προβολής για τη ζωή και το έργο του Ιερομάρτυρα Άνθιμου, Ιβηρίτη διαφωτιστή της Βλαχίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου, ώρα 17:00 στη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Συνόδου.

Επίσης, συζητήθηκαν στρατηγικές για τη συγκρότηση κοινού σχεδίου δραστηριοτήτων μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί η προσωπικότητα του Αγίου.

Πηγή φωτογραφιών: Biblioteca Sfântului Sinod

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων