22/04/2024 23/04/2024 Τα ξημερώματα του Σαββάτου, 20 Απριλίου 2024, όρθρου βαθέως και στην Ιερά Μονή Αναστάσεως του Χριστού Λουτρακίου, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου Επίσκοπος Κεγχρεών και Καθηγούμενος της ως άνω Ιεράς Μονής κ. Αγάπιος, χοροστάτησε στην Ιερά Ακολουθία του Όρθρου μετά του Ακαθίστου Ύμνου. Στη συνέχεια τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από τον Ιερομόναχο...
22 Απριλίου, 2024 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 23:12

Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Ιερά Μονή Αναστάσεως του Χριστού Λουτρακίου

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Ιερά Μονή Αναστάσεως του Χριστού Λουτρακίου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, 20 Απριλίου 2024, όρθρου βαθέως και στην Ιερά Μονή Αναστάσεως του Χριστού Λουτρακίου, ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου Επίσκοπος Κεγχρεών και Καθηγούμενος της ως άνω Ιεράς Μονής κ. Αγάπιος, χοροστάτησε στην Ιερά Ακολουθία του Όρθρου μετά του Ακαθίστου Ύμνου.

Στη συνέχεια τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία πλαισιούμενος από τον Ιερομόναχο π. Λογγίνο Αρχόντη, αδελφό της Ιεράς Μονής και τον Διάκονο π. Χρήστο Χίλια, ενώ τα Ιεροψαλτικά αναλόγια διακόνησαν ο Σύγκελλος – Οικονόμος π. Πρόδρομος Αντωνίου, αδελφός της Ιεράς Μονής και ο Συμβολαιογράφος Ξυλοκάστρου κ. Παναγιώτης Καρμόγιαννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων