25/04/2024 25/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορότσκου κ. Σιό μαζί με κληρικούς υποδέχθηκαν χθες τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Γεωργίας κ. Kakha Kakabadze και τη συνοδεία του, στην έδρα  του πατριαρχικού θρόνου. Στη συνάντηση συζητήθηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας, ορίστηκαν και εγκρίθηκαν τα μέλη της μεικτής Επιτροπής...
25 Απριλίου, 2024 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024 - 17:37

Συνάντηση εκπροσώπων του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας στο Πατριαρχείο Γεωργίας 

Διαδώστε:
Συνάντηση εκπροσώπων του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας στο Πατριαρχείο Γεωργίας 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σενάκι και Τσχορότσκου κ. Σιό μαζί με κληρικούς υποδέχθηκαν χθες τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Γεωργίας κ. Kakha Kakabadze και τη συνοδεία του, στην έδρα  του πατριαρχικού θρόνου.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου Γεωργίας και του Υπουργείου Προστασίας Περιβάλλοντος και Γεωργίας, ορίστηκαν και εγκρίθηκαν τα μέλη της μεικτής Επιτροπής και συζητήθηκαν επίσης διαδικαστικά και διοικητικά θέματα.

Πηγή: patriarchate.ge

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων