02/05/2024 02/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών χοροστάτησε χθες στην Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος, ο οποίος επιτελείται με λαμπρότητα στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Σάμου, ως αντιδάνειο, που έφθασε στη Σάμο, από τους πολλούς Σαμίους Κληρικούς, που υπηρέτησαν κατά καιρούς στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, μεταξύ των οποίων και πέντε (5) Πατριάρχες. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην...
02 Μαΐου, 2024 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2024 - 14:21

Η Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών χοροστάτησε χθες στην Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος, ο οποίος επιτελείται με λαμπρότητα στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Σάμου, ως αντιδάνειο, που έφθασε στη Σάμο, από τους πολλούς Σαμίους Κληρικούς, που υπηρέτησαν κατά καιρούς στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, μεταξύ των οποίων και πέντε (5) Πατριάρχες.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην αξία της ταπείνωσης, όπως την υπέδειξε ο Χριστός και μας την κληροδότησε ως αναγκαίο τρόπο ζωής της Εκκλησίας μας.

Παρέστησαν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του Νησιού και πλήθος πιστών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων