03/05/2024 03/05/2024 Η Ακολουθία των Παθών τελέσθηκε χθες στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ανεγνώσθησαν, σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας, δώδεκα Ευαγγέλια και εψάλησαν ενδιαμέσως τα τροπάρια που αφορούν τα Πάθη του Κυρίου. Το Α’ Ευαγγέλιο ανέγνωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος και ακολούθως οι Αρχιερείς και Αρχιμανδρίτες του Πατριαρχείου, ως ορίζει το Τυπικό της Εκκλησίας. Συμμετείχαν ο...
03 Μαΐου, 2024 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2024 - 8:49

Η Ακολουθία των Παθών στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Ακολουθία των Παθών στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ακολουθία των Παθών τελέσθηκε χθες στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Ανεγνώσθησαν, σύμφωνα με το τυπικό της Εκκλησίας, δώδεκα Ευαγγέλια και εψάλησαν ενδιαμέσως τα τροπάρια που αφορούν τα Πάθη του Κυρίου.

Το Α’ Ευαγγέλιο ανέγνωσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος και ακολούθως οι Αρχιερείς και Αρχιμανδρίτες του Πατριαρχείου, ως ορίζει το Τυπικό της Εκκλησίας.

Συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στα Ιεροσόλυμα κ. Δημήτριος Αγγελοσόπουλος και η Πρόξενος κ. Άννα Μάντικα, και πολλοί πιστοί.

Διαβάστε ακόμη: Πατριάρχης Ιεροσολύμων: Έκκληση για την παύση των εχθροπραξιών στη Γάζα, όλη την Αγία Γη και την Μέση Ανατολή – Το μήνυμα για το Άγιον Πάσχα 2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων