03/05/2024 03/05/2024 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και προσευχής το εσπέρας της Μεγάλης Πέμπτης τελέσθηκε η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Πρεσβύτερο π. Δημήτριο Σκούλικα εφημέριο του ιερού ναού και τον Διάκονο π. Στυλιανό Πεταχτή. Τους ύμνους...
03 Μαΐου, 2024 - 13:18
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2024 - 12:47

Ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Κύμη

Διαδώστε:
Ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Κύμη

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και προσευχής το εσπέρας της Μεγάλης Πέμπτης τελέσθηκε η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κύμης όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος συμπαραστάθηκε από τον Πρεσβύτερο π. Δημήτριο Σκούλικα εφημέριο του ιερού ναού και τον Διάκονο π. Στυλιανό Πεταχτή.

Τους ύμνους επίσης απέδωσε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολίτικού Ιερού Ναού κ. Ευάγγελος Στάμου με την συμμετοχή και άλλων ιεροψαλτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων