14/05/2024 14/05/2024 Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Καρδιτσιώτη πολιτικού Δημήτρη Σιούφα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακη 12 Μαΐου 2024, σε ειδική τελετή στην πρώην πλατεία Ακαδημίας η οποία φέρει πλέον το όνομά του. H προτομή την οποία φιλοτέχνησε ο γλύπτης Κωνσταντίνος Νταής αποτελεί δωρεά της οικογένειάς του προς τον Δήμο Καρδίτσας. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο Υπουργός Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης,...
14 Μαΐου, 2024 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 10:31

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στα αποκαλυπτήρια προτομής του Δημήτρη Σιούφα στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος στα αποκαλυπτήρια προτομής του Δημήτρη Σιούφα στην Καρδίτσα

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Καρδιτσιώτη πολιτικού Δημήτρη Σιούφα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακη 12 Μαΐου 2024, σε ειδική τελετή στην πρώην πλατεία Ακαδημίας η οποία φέρει πλέον το όνομά του.

H προτομή την οποία φιλοτέχνησε ο γλύπτης Κωνσταντίνος Νταής αποτελεί δωρεά της οικογένειάς του προς τον Δήμο Καρδίτσας. Τα αποκαλυπτήρια έκαναν ο Υπουργός Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος και ο γιος του Δημήτρη Σιούφα, Γιώργος.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου και κατάθεση στεφάνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων