14/05/2024 14/05/2024 Την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 13:00 – 14:00, θα πραγματοποιηθεί η 9η ομιλία του Γ’ κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομ. Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός. Την ομιλία με τίτλο «Η επίδραση του χριστιανισμού στον εθνικό και ευρωπαϊκό κόσμο» θα πραγματοποιήσει ο Καθηγητής Χρήστος Οικονόμου, Προέδρος...
14 Μαΐου, 2024 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 11:46

Ο Καθηγητής Χρήστος Οικονόμου ομιλητής στον Κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία»

Διαδώστε:
Ο Καθηγητής Χρήστος Οικονόμου ομιλητής στον Κύκλο διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία»

Την Πέμπτη 16 Μαΐου και ώρα 13:00 – 14:00, θα πραγματοποιηθεί η 9η ομιλία του Γ’ κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία», τα οποία επιμελείται και συντονίζει ο Ομ. Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός.

Την ομιλία με τίτλο «Η επίδραση του χριστιανισμού στον εθνικό και ευρωπαϊκό κόσμο» θα πραγματοποιήσει ο Καθηγητής Χρήστος Οικονόμου, Προέδρος του Τμήματος Θεολογίας Πανεπιστήμιου Λευκωσίας και τ. Προέδρος & Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Ο σκοπός των δωρεάν προσφερόμενων μαθημάτων είναι να ενημερωθούν οι λειτουργοί της Υγείας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται για τον θεραπευτικό ρόλο που μπορεί να παίξει η θρησκευτικότητα στην υγεία όλων μας.

Μπορείτε ΕΔΩ να παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων