14/05/2024 14/05/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 14-5-2024, ο νέος Διοικητής της 77 Μονάδας Επιστρατεύσεως Καλαμάτας Συνταγματάρχης (ΠΖ) Παναγιώτης Κωνσταντάκης, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή της Μονάδας Συνταγματάρχη (ΠΖ) Πέτρο Κουλέτση, ο οποίος μετατίθεται στο 3ο Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη. Ο νέος Διοικητής, ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη στα νέα του...
14 Μαΐου, 2024 - 12:18

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής της 77 Μ.Ε.

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής της 77 Μ.Ε.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 14-5-2024, ο νέος Διοικητής της 77 Μονάδας Επιστρατεύσεως Καλαμάτας Συνταγματάρχης (ΠΖ) Παναγιώτης Κωνσταντάκης, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο Διοικητή της Μονάδας Συνταγματάρχη (ΠΖ) Πέτρο Κουλέτση, ο οποίος μετατίθεται στο 3ο Σώμα Στρατού στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος Διοικητής, ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη στα νέα του καθήκοντα, ενώ συζήτησαν θέματα συνεργασίας της Μονάδος μετά της τοπικής Εκκλησίας και άλλα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Μητροπολίτης, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή για την αγαστή συνεργασία, τονίζοντας ότι αποχαιρετά έναν ικανό άξιωματικό με ήθος, ευγένεια και εργατικότητα. Ευχήθηκε δε στο νέο Διοικητή να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο που ανέλαβε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων