14/05/2024 14/05/2024 Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, επί τη 104η επετείω εορτή των Ελευθερίων της Κομοτηνής. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, συλλειτουργούντων, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρου και του Μητροπολίτη Μαρωνεία και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα. Εν συνεχεία τελέσθηκε Επίσημη Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της...
14 Μαΐου, 2024 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 19:31

Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο, Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση για τα Ελευθέρια της Κομοτηνής

Διαδώστε:
Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο, Δοξολογία και Επιμνημόσυνη Δέηση για τα Ελευθέρια της Κομοτηνής

Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, επί τη 104η επετείω εορτή των Ελευθερίων της Κομοτηνής.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, συλλειτουργούντων, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρου και του Μητροπολίτη Μαρωνεία και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα.

Εν συνεχεία τελέσθηκε Επίσημη Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της πόλεως, προεξάρχοντος του σεπτού Ποιμενάρχου και ακολούθως Επιμνημόσυνη Δέηση στο Ηρώον της πόλεως, από τον Θεοφιλεστάτο Επίσκοπο Αμφιπόλεως κ. Χριστοφόρο, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων με την παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, λοιπών εκπροσώπων, συλλόγων και πλήθους κόσμου.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Φλωρίδης.

Διαβάστε ακόμη: Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή: Eορτάζουν τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση – Διδάγματα ελευθερίας από την θρακική γη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων