17/05/2024 17/05/2024 Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του Αθανασίου Καραντζιά του Ιωάννου, εγγάμου, πατέρα δύο τέκνων, καταγομένου εκ Μποζικών Κορινθίας, την Τρίτη, 21 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Κούτσι Κορινθίας. Νωρίτερα ο...
17 Μαΐου, 2024 - 13:49
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 13:12

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του Αθανασίου Καραντζιά του Ιωάννου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του Αθανασίου Καραντζιά του Ιωάννου

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος θα τελέσει την εις Διάκονον Χειροτονία του Αθανασίου Καραντζιά του Ιωάννου, εγγάμου, πατέρα δύο τέκνων, καταγομένου εκ Μποζικών Κορινθίας, την Τρίτη, 21 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Κούτσι Κορινθίας.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος θα τελέσουν δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων