17/05/2024 17/05/2024 Η Pemptousia Tv ξεκινά μία νέα εκπομπή για την Βυζαντινή Εκκλησιαστική Μουσική και την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, με τίτλο «Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Πρωτοψάλτης και Καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής, Άκης Ν. Λιλιόπουλος. Καλεσμένοι Άρχοντες Οφφικιάλιοι Πρωτοψάλτες, Μουσικοδιδάσκαλοι, Μαίστωρες, Υμνωδοί της Μ.τ.Χ.Ε., Πρωτοψάλτες, Λαμπαδάριοι, Μουσικόφιλοι. Παράλληλα η εκπομπή παρουσιάζει την Ελληνική Παραδοσιακή...
17 Μαΐου, 2024 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 13:12

Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές – Καλεσμένος ο Πρωτοψάλτης Χαράλαμπος Ηλιάδης

Διαδώστε:
Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές – Καλεσμένος ο Πρωτοψάλτης Χαράλαμπος Ηλιάδης

Η Pemptousia Tv ξεκινά μία νέα εκπομπή για την Βυζαντινή Εκκλησιαστική Μουσική και την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, με τίτλο «Ελληνικές Μουσικές Διαδρομές», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Πρωτοψάλτης και Καθηγητής της Βυζαντινής Μουσικής, Άκης Ν. Λιλιόπουλος. Καλεσμένοι Άρχοντες Οφφικιάλιοι Πρωτοψάλτες, Μουσικοδιδάσκαλοι, Μαίστωρες, Υμνωδοί της Μ.τ.Χ.Ε., Πρωτοψάλτες, Λαμπαδάριοι, Μουσικόφιλοι. Παράλληλα η εκπομπή παρουσιάζει την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική με τραγούδια, σκοπούς και ρυθμούς του Ελληνισμού.

Στο πρώτο επεισόδιο καλεσμένος είναι ο Χαράλαμπος Ηλιάδης, Εκπαιδευτικός, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών. Η Βυζαντινή Μουσική είναι η μητέρα των μουσικών, τονίζει μεταξύ άλλων, ο κύριος Ηλιάδης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή στον on demand περιεχόμενο της Pemptousia Tv.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων