18/05/2024 18/05/2024 Παρακολουθήστε από την Pemptousia TV την Θεία Λειτουργία και το ιερό μνημόσυνο του ιδρυτή της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας και πρώτου χοράρχη της Λυκούργο Αγγελόπουλο (1941-2014), που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, το Σάββατο 18 Μαΐου.    Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία και η Χορωδία ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ (Ιάσιο Ρουμανίας). Ο Λυκούργος Αγγελόπουλος αποτέλεσε μια...
18 Μαΐου, 2024 - 7:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2024 - 11:18

Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία και η Χορωδία ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία και η Χορωδία ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε από την Pemptousia TV την Θεία Λειτουργία και το ιερό μνημόσυνο του ιδρυτή της Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας και πρώτου χοράρχη της Λυκούργο Αγγελόπουλο (1941-2014), που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, το Σάββατο 18 Μαΐου.

 

Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία και η Χορωδία ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ (Ιάσιο Ρουμανίας).

Ο Λυκούργος Αγγελόπουλος αποτέλεσε μια πολύπλευρη καλλιτεχνική και μουσική προσωπικότητα, που διακόνησε για πάνω από μισό αιώνα τη μουσικολογική έρευνα και την ψαλτική, μέσα από το αναλόγιο, την εκπαίδευση, και τον βυζαντινό χορό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων