17/05/2024 17/05/2024 Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ επισκέφθηκε σήμερα ο καταξιωμένος Έλληνας ερμηνευτής κ. Δημήτρης Μπάσης. Συνοδευόμενος από την κ. Νία Καρτέρη, Πρόεδρο του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ, ο κ. Μπάσης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, με τον οποίο είχε φιλική και εγκάρδια συζήτηση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος ευρίσκεται στην...
17 Μαΐου, 2024 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024 - 15:25

Ο Δημήτρης Μπάσης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο

Διαδώστε:
Ο Δημήτρης Μπάσης επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο

Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Σύδνεϋ επισκέφθηκε σήμερα ο καταξιωμένος Έλληνας ερμηνευτής κ. Δημήτρης Μπάσης.

Συνοδευόμενος από την κ. Νία Καρτέρη, Πρόεδρο του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ, ο κ. Μπάσης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, με τον οποίο είχε φιλική και εγκάρδια συζήτηση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος ευρίσκεται στην Αυστραλία για να συμμετάσχει σε σειρά προγραμματισμένων συναυλιών, ζήτησε και έλαβε την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπισκόπου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος, αφού συνεχάρη τον κ. Μπάση για τους σταθερούς δεσμούς που έχει δημιουργήσει με την Ελληνική Ομογένεια της πέμπτης ηπείρου, εξέφρασε την πατρική ικανοποίησή του για την ευσέβεια, η οποία τον διακρίνει, και για τη μέριμνά του να επισκέπτεται την τοπική Εκκλησία και τον Ποιμενάρχη αυτής, για να καταθέτει τα σέβη του και να ενισχύεται πνευματικά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, ο Αρχιεπίσκοπος ενημέρωσε τον τραγουδιστή σχετικώς με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εκατονταετηρίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, οι οποίες θα κορυφωθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο, με την Αποστολική Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων