20/05/2024 20/05/2024 Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού που διοργανώνονται στο 21ο Φεστιβάλ Βιβλίου στην Κατερίνη, έχει κληθεί να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Είναι η προσφυγιά ευλογία;». Η εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από τον Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης Παναγία Σουμελά, τον Δήμο...
20 Μαΐου, 2024 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024 - 13:16

Ομιλία Μάξιμου Χαρακόπουλου στην Κατερίνη για την προσφυγιά του ‘22

Διαδώστε:
Ομιλία Μάξιμου Χαρακόπουλου στην Κατερίνη για την προσφυγιά του ‘22

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού που διοργανώνονται στο 21ο Φεστιβάλ Βιβλίου στην Κατερίνη, έχει κληθεί να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Είναι η προσφυγιά ευλογία;».

Η εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από τον Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης Παναγία Σουμελά, τον Δήμο Κατερίνης και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 20 Μαΐου 2024, στις 8 μ.μ., στην Αστική Σχολή του Δήμου Κατερίνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων