21/05/2024 21/05/2024 Σε λίγες ημέρες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα διαγωνιστούν για την είσοδο τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών. Για το λόγο αυτό ο Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς...
21 Μαΐου, 2024 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 9:21

Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια: Ειδική ακολουθία για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Διαδώστε:
Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια: Ειδική ακολουθία για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Σε λίγες ημέρες οι μαθητές της Γ’ Λυκείου θα διαγωνιστούν για την είσοδο τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Όλοι συμμεριζόμαστε την αγωνία, το άγχος και τους κόπους των μαθητών. Για το λόγο αυτό ο Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και τους συγγενείς τους, στις ειδικές ακολουθίες για τα παιδιά μας προκειμένου όλοι μαζί, μαθητές, γονείς και φίλοι, να ενώσουμε τις προσευχές μας για την επιτυχία τους.

Η ειδική ακολουθία για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις θα τελεστεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 7:00 μ.μ..

Στη Βέροια θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Αντωνίου, στη Νάουσα θα τελεστεί Παράκληση στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στην Αλεξάνδρεια θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων