23/05/2024 23/05/2024 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παλαιολόγεια 2024» του Δήμου Σπάρτης εις μνήμην του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης, οργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Μορφές – Ορόσημα του Βυζαντινού Πολιτισμού». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. «Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου» την...
23 Μαΐου, 2024 - 16:21

Παλαιολόγεια 2024: «Μορφές – Ορόσημα του Βυζαντινού Πολιτισμού»

Διαδώστε:
Παλαιολόγεια 2024: «Μορφές – Ορόσημα του Βυζαντινού Πολιτισμού»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Παλαιολόγεια 2024» του Δήμου Σπάρτης εις μνήμην του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης, οργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Μορφές – Ορόσημα του Βυζαντινού Πολιτισμού». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΝ.Ε.ΒΥ.Π. «Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου» την Τρίτη 28 Μαΐου 2024.

Αναλυτικά το πρόγραμμα 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων