27/05/2024 27/05/2024 Ιερά Αγρυπνία επί τη επετείω της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως θa τελεσθεί την Τρίτη 28η Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου (Καλαμάτας). Θα προεξάρχει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας. Θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός, Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των κατά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως πεσόντων και Κωνσταντίνου...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Φλαρίου
27 Μαΐου, 2024 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 16:09

Ιερά Αγρυπνία για την επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου (Καλαμάτας)

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για την επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου (Καλαμάτας)

Ιερά Αγρυπνία επί τη επετείω της Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως θa τελεσθεί την Τρίτη 28η Μαΐου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου (Καλαμάτας). Θα προεξάρχει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Θα ψαλεί Μέγας Εσπερινός, Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των κατά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως πεσόντων και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου του ευσεβούς Αυτοκράτορος.

Τους ύμνους θα αποδώσει ο Βυζαντινός Χορός “ΑΙΝΟΥΝΤΕΣ”

Ώρα ενάρξεως: 9:00 μ.μ.
Πέρας Αγρυπνίας: Περίπου 12:30 τα μεσάνυκτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων