31/05/2024 31/05/2024 Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ιερό χώρο του «Βήματος» του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια θα τελεσθεί υπαιθρίως η καθιερωμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (7.00-10.30 π.μ.) ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος για την έναρξη των επετειακών «Λ΄ Παυλείων». Ως εκ τούτου, το πρωί της Κυριακής δεν θα λειτουργήσουν η ενορία της Μητροπόλεως,...
31 Μαΐου, 2024 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2024 - 12:56

Θεία Λειτουργία στον ιερό χώρο του «Βήματος» του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στον ιερό χώρο του «Βήματος» του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ιερό χώρο του «Βήματος» του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια θα τελεσθεί υπαιθρίως η καθιερωμένη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (7.00-10.30 π.μ.) ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος για την έναρξη των επετειακών «Λ΄ Παυλείων».

Ως εκ τούτου, το πρωί της Κυριακής δεν θα λειτουργήσουν η ενορία της Μητροπόλεως, του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος (παρεκκλήσια Αγίου Σπυρίδωνος και Αγίου Στεφάνου), του Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης, της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Τιμοθέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων