02/06/2024 02/06/2024 Η Θεολογική Σχολή του “Αγίου Νεκταρίου” στη Μουάνζα της Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας σκεπάσθηκε με δύο νέους Ιερούς Ναούς, με την χορηγία της OCMC που τελεί υπό την αιγίσα της Συνόδου των Κανονικών Ορθοδόξων Εκκλησιών Αμερικής. Πρόκειται για τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Byambutembe, με την χορηγία της Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης, και για τον...
02 Ιουνίου, 2024 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024 - 11:31

Επισκοπή Μπουκόμπας: Η Θεολογική Σχολή “Αγίου Νεκταρίου” στη Μουάνζα σκεπάσθηκε με δύο νέους Ιερούς Ναούς

Διαδώστε:
Επισκοπή Μπουκόμπας: Η Θεολογική Σχολή “Αγίου Νεκταρίου” στη Μουάνζα σκεπάσθηκε με δύο νέους Ιερούς Ναούς

Η Θεολογική Σχολή του “Αγίου Νεκταρίου” στη Μουάνζα της Επισκοπής Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας σκεπάσθηκε με δύο νέους Ιερούς Ναούς, με την χορηγία της OCMC που τελεί υπό την αιγίσα της Συνόδου των Κανονικών Ορθοδόξων Εκκλησιών Αμερικής.

Πρόκειται για τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Byambutembe, με την χορηγία της Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης, και για τον Ναό Αγίου Ευμενίου στην Mbugaza, με την χορηγία του ομογενούς Δ.Τ. από την Γερμανία.

Τους δυο Ναούς επισκέφθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος μαζί με τον μηχανικό κ. Φρανκ και επέβλεψαν την πορεία ανέγερσης.

Παράλληλα, το Σεμινάριο Ιεροραπτικής συνεχίζεται από την κ. Αγγελική Πετροπούλου που ήλθε από τα Ιωάννινα με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου, μεγάλου ευεργέτη της Επισκοπής Μπουκόμπας. Το Σεμινάριο παρακολουθούν 10 ορθόδοξα κορίτσια στον ξενώνα της «ΑΓΙΑΣ ΑΚΥΛΙΝΑΣ».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων