03/06/2024 03/06/2024 Την Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα στην Έξω Γωνιά Θήρας η καταληκτική για εφέτος μουσική εκδήλωση της χορωδίας του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, υπό τη διεύθυνση των καθηγητών μουσικής Σοφίας Παπαδημητροπούλου και Γεωργίου Ρουσσου, καθηγητών του ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ Παράρτημα Θήρας – NATIONAL CONSERVATORY Annex of Santorini, με την...
03 Ιουνίου, 2024 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024 - 13:58

“Με την Ελλάδα καραβοκύρη…”

Διαδώστε:
“Με την Ελλάδα καραβοκύρη…”

Την Κυριακή 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Αγίου Παντελεήμονα στην Έξω Γωνιά Θήρας η καταληκτική για εφέτος μουσική εκδήλωση της χορωδίας του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, υπό τη διεύθυνση των καθηγητών μουσικής Σοφίας Παπαδημητροπούλου και Γεωργίου Ρουσσου, καθηγητών του ΕΘΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ Παράρτημα Θήρας – NATIONAL CONSERVATORY Annex of Santorini, με την καλλιτεχνική και όχι μόνο υποστήριξη του οποίου λειτουργεί όλα τα χρόνια η χορωδία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τόσο το τμήμα ενηλίκων, όσο και το παιδικό τμήμα της χορωδίας, και απέδωσαν έργα παραδοσιακά και γνωστών Ελλήνων συνθετών και στιχουργών με εξαιρετική επιτυχία και καλλιτεχνική αρτιότητα, γεγονός το οποίο ξεσήκωσε τους πολυπληθείς θεατές, που απήλαυσαν την εκδήλωση.

Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος ο υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεως, π. Ιγνάτιος Αργυρός, μετέφερε τις ευχές και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Αμφιλοχίου προς τους καθηγητές και τα μέλη της χορωδίας, καθώς συνοδικές υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να απουσιάζει παρά τη θέλησή του να συμμετάσχει και να παρακολουθεί κάθε εκδήλωση της χορωδίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων