04/06/2024 05/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με την ιδιότητα του Προέδρου του Αντιφυματικού Αγώνος, επισκέφθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 το Πυργί και δώρισε ένα απινιδωτή στο στάδιο του χωριού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος προέβη σε αυτή την κίνηση μετά από αίτημα της κ. Μαρίας Μπρή-Παπαμακαρίου, Προέδρου του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής, που το...
04 Ιουνίου, 2024 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 0:46

Δωρεά απινιδωτή στο στάδιο του Πυργίου από τον Μητροπολίτη Χίου

Διαδώστε:
Δωρεά απινιδωτή στο στάδιο του Πυργίου από τον Μητροπολίτη Χίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με την ιδιότητα του Προέδρου του Αντιφυματικού Αγώνος, επισκέφθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 το Πυργί και δώρισε ένα απινιδωτή στο στάδιο του χωριού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος προέβη σε αυτή την κίνηση μετά από αίτημα της κ. Μαρίας Μπρή-Παπαμακαρίου, Προέδρου του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής, που το υπέβαλε τον Ιανουάριο κατά την κοπή της αγιοβασιλόπιτας στο Χαϊδάρι. Ο Σεβασμιώτατος της το υποσχέθηκε και το υλοποίησε. Κατά την παράδοση παρόντες ήταν και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ο Χιώτης Ιεράρχης έκανε και δέηση για τον αείμνηστο ευεργέτη Νίκο Λω, αδελφικό φίλο του προκατόχου του κυρού Διονυσίου, ενώ ευχήθηκε να μην χρειασθεί ο απινιδωτής, αλλά αν χρειασθεί να είναι αποτελεσματικός. Το κόστος του μηχανήματος υπερέβη τα 1.200 ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων