05/06/2024 05/06/2024 Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παρθενίου στο Μκόμπε, σε ένα απομονωμένο χωριό, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν ούτε τα βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν όλοι οι πιστοί του χωριού. Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, διανεμήθηκαν σχολικά είδη στους μαθητές του χωριού, που φοιτούν στο παρακείμενο σχολείο, το...
05 Ιουνίου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 16:40

Γεύμα και μνημόσυνο στο απομονωμένο χωριό Μκόμπε της Τανζανίας

Διαδώστε:
Γεύμα και μνημόσυνο στο απομονωμένο χωριό Μκόμπε της Τανζανίας

Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παρθενίου στο Μκόμπε, σε ένα απομονωμένο χωριό, όπου οι κάτοικοι δεν έχουν ούτε τα βασικά αγαθά για την επιβίωσή τους. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν όλοι οι πιστοί του χωριού.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, διανεμήθηκαν σχολικά είδη στους μαθητές του χωριού, που φοιτούν στο παρακείμενο σχολείο, το οποίο στερείται και του βασικού εξοπλισμού, όπως θρανία και καθαρές αίθουσες διδασκαλίας.

Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε τράπεζα δωρεά της οικογένειας Δημητρίου Πάτσια εις μνήμην της γυναίκας του Αντωνίας.

Πηγή: ierapostolikistegi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων