05/06/2024 05/06/2024 Ακόμα μια δημιουργική χρονιά έκλεισε και φέτος με την προσκυνηματική εκδρομή των Κατηχητικών Κύκλων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών η οποία αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Τα έξι λεωφορεία ξεκίνησαν από τα Γρεβενά με αρχική κατεύθυνση την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στο Λιτόχωρο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα...
05 Ιουνίου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 19:46

Επίσκεψη προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών σε μοναστήρια της Πιερίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη προσκυνητών από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών σε μοναστήρια της Πιερίας

Ακόμα μια δημιουργική χρονιά έκλεισε και φέτος με την προσκυνηματική εκδρομή των Κατηχητικών Κύκλων της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών η οποία αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Τα έξι λεωφορεία ξεκίνησαν από τα Γρεβενά με αρχική κατεύθυνση την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στο Λιτόχωρο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα λείψανα του Αγίου αλλά και να πάρουν την ευλογία των Πατέρων.

Η επόμενη και τελευταία στάση ήταν στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού όπου οι Πατέρες της εκδρομής τέλεσαν τον Εσπερινό και μοίρασαν την Αρτοκλασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων