06/06/2024 06/06/2024 Έξι έφηβες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα «Προς την ανεξαρτησία» της Κοινωνικής Αποστολής Διακονία, ύστερα από έναν χρόνο παραμονής κατά τη διάρκεια του οποίου έλαβαν πνευματική, κοινωνική, ψυχολογική υποστήριξη, ενώ έλβαν επαγγελματική πτυχίο ζαχαροπλαστικής. Το πρόγραμμα απευθείνεται σε νέες γυναίκες οι οποίες προέρχονται από άπορες οικογένειες ή που έχουν εγκαταλείψει την πατρική κατοικία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκαινιάστηκε από...
06 Ιουνίου, 2024 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 15:09

Ρουμανία: Έξι έφηβες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα «Προς την ανεξαρτησία» της Κοινωνικής Αποστολής Διακονία

Διαδώστε:
Ρουμανία: Έξι έφηβες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα «Προς την ανεξαρτησία» της Κοινωνικής Αποστολής Διακονία

Έξι έφηβες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα «Προς την ανεξαρτησία» της Κοινωνικής Αποστολής Διακονία, ύστερα από έναν χρόνο παραμονής κατά τη διάρκεια του οποίου έλαβαν πνευματική, κοινωνική, ψυχολογική υποστήριξη, ενώ έλβαν επαγγελματική πτυχίο ζαχαροπλαστικής. Το πρόγραμμα απευθείνεται σε νέες γυναίκες οι οποίες προέρχονται από άπορες οικογένειες ή που έχουν εγκαταλείψει την πατρική κατοικία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκαινιάστηκε από την Κοινωνική Αποστολή Διακονία της Ιεράς Μητρόπολης Βεσσαραβίας το 2007, και κάθε χρόνο φιλοξενεί έξι νέες γυναίκες. Συνολικά έχουν λάβει υποστήριξη 102 γυναίκες.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη του προγράμματος Tatiana Lupu, «οι έφηβες αποφοίτησαν επιτυχώς από τα επαγγελματικά μαθήματα. Τώρα μπαίνουν σε ένα νέο στάδιο στη ζωή τους, στην αγορά εργασίας. Οι έφηβες απέκτησαν εμπιστοσύνη στις δικές τους δυνάμεις και ανέπτυξαν δεξιότητες, και τώρα λένε με σιγουριά ότι θα δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους».

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης οι έφηβες οργάνωσαν μια μικρή γιορτή.

Πηγή: basilica

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων