06/06/2024 06/06/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου. Στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία επί σαλευθείσης Αγίας Τραπέζης και ανέλυσε στους παριστάμενους πιστούς τα διάφορα στάδια της Ακολουθίας αυτής. Στο τέλος της...
06 Ιουνίου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 15:50

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε την Ακολουθία επί σαλευθείσης Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης τέλεσε την Ακολουθία επί σαλευθείσης Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Στη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία επί σαλευθείσης Αγίας Τραπέζης και ανέλυσε στους παριστάμενους πιστούς τα διάφορα στάδια της Ακολουθίας αυτής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της Ακολουθίας αυτής αλλά και στο σύνολο των εορταστικών εκδηλώσεων που ξεκινούν το απόγευμα. με την έλευση του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονα στην Γιάννουλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων