06/06/2024 06/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος παρέστη σήμερα στις τελικές εξετάσεις της Θεολογικής Σχολής Αγίου Πέτρου στο Τσέτινιε. Οι σπουδαστές, οι οποίοι ολοκληρώνουν την 5ετή φοίτησή τους (2019-2024), κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν θέματα δογματικής, χριστιανικής ηθικής, κ.ά. Μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής ήταν οι εκπρόσωποι της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της...
06 Ιουνίου, 2024 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 17:15

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου παρέστη στις τελικές εξετάσεις της Θεολογικής Σχολής Αγίου Πέτρου στο Τσέτινιε

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου παρέστη στις τελικές εξετάσεις της Θεολογικής Σχολής Αγίου Πέτρου στο Τσέτινιε

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος παρέστη σήμερα στις τελικές εξετάσεις της Θεολογικής Σχολής Αγίου Πέτρου στο Τσέτινιε.

Οι σπουδαστές, οι οποίοι ολοκληρώνουν την 5ετή φοίτησή τους (2019-2024), κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις που αφορούν θέματα δογματικής, χριστιανικής ηθικής, κ.ά.

Μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής ήταν οι εκπρόσωποι της Ιεράς Συνόδου των Επισκόπων της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας, ο Πρύτανης Blagoje Rajković και οι καθηγητές της Σχολής.

Πηγή: mitropolija

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων