06/06/2024 07/06/2024 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, στην ενοριακή εστία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. Περισσότεροι από είκοσι μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν με ζήλο και όρεξη τα μαθήματα από τον δάσκαλο αγιογραφίας κ. Πέτρο Καλλίνο, με...
06 Ιουνίου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 0:25

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκισίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, τα μαθήματα της Σχολής Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, στην ενοριακή εστία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Περισσότεροι από είκοσι μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών παρακολούθησαν με ζήλο και όρεξη τα μαθήματα από τον δάσκαλο αγιογραφίας κ. Πέτρο Καλλίνο, με υπεύθυνο του Τμήματος τον Πρωτ. π. Δημήτριο Παπαγεωργίου.

Η πρόοδος που σημείωσαν μέσα στη χρονιά που πέρασε είναι αξιόλογη, πράγμα που γίνεται φανερό και από τα έργα τα οποία μου παρουσίασαν. Αφού τους ευλόγησα, τους επαίνεσα για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Κάποιοι πιο έμπειροι αλλά και αρκετοί αρχάριοι, όλοι πάντως με μεγάλη αγάπη για την αγιογραφία, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, έλαβαν τις σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης και υποσχέθηκαν στον εαυτό τους πρώτα και έπειτα στο δάσκαλό τους να συνεχίσουν και μόνοι τους την αγία αυτή τέχνη και μέσα στο καλοκαίρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων