07/06/2024 07/06/2024 Στη συναυλία του Μουσικού Σχολείου παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου. Μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο θέατρο του Μουσικού σχολείου, με τρία μουσικά σύνολα, η Χορωδία Ομοίων Φωνών, το Σύνολο Πνευστών – Μπαντίνα και η Συμφωνική Ορχήστρα. Παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο...
07 Ιουνίου, 2024 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 12:02

Στη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσης ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Διαδώστε:
Στη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσης ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Στη συναυλία του Μουσικού Σχολείου παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου.

Μια εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο θέατρο του Μουσικού σχολείου, με τρία μουσικά σύνολα, η Χορωδία Ομοίων Φωνών, το Σύνολο Πνευστών – Μπαντίνα και η Συμφωνική Ορχήστρα.

Παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα που ήταν αφιερωμένο στους Έλληνες δημιουργούς, από τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη μέχρι τον Κυπουργό, την Ρεμπούτσικα, τον Χιώτη και άλλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων