07/06/2024 07/06/2024 Στο οδικό έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την βελτίωση της πρόσβασης προς την ιστορική Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα, βρέθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Λακωνίας, κ. Άγγελο Πλειώτα, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών ασφαλτόστρωσης...
07 Ιουνίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2024 - 22:09

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου προς την Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα

Στο οδικό έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την βελτίωση της πρόσβασης προς την ιστορική Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Πάρνωνα, βρέθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Λακωνίας, κ. Άγγελο Πλειώτα, προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών ασφαλτόστρωσης μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου.

Με δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βερούτης διαβεβαίωσε ότι το έργο θα παραδοθεί πολύ σύντομα.

(Φωτογραφίες: Γεώργιος Βαμβαλής)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων