08/06/2024 11/06/2024 Το 17ο Διενορικό Πρωτάθλημα Στίβου του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Γλυφάδας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» διεξήχθη στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024. Επί τρεις συνεχείς ώρες τα παιδιά των ενοριών αγωνίσθηκαν με ένα πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα σε αγώνες δρόμου 30-60-100-750 μέτρων, σε άλμα εις μήκος και εις ύψος και...
08 Ιουνίου, 2024 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 17:03

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο 17ο Διενορικό Πρωτάθλημα Στίβου της Ι.Μ. Γλυφάδας

Διαδώστε:
Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στο 17ο Διενορικό Πρωτάθλημα Στίβου της Ι.Μ. Γλυφάδας

Το 17ο Διενορικό Πρωτάθλημα Στίβου του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεώς Γλυφάδας «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» διεξήχθη στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024.

Επί τρεις συνεχείς ώρες τα παιδιά των ενοριών αγωνίσθηκαν με ένα πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα σε αγώνες δρόμου 30-60-100-750 μέτρων, σε άλμα εις μήκος και εις ύψος και σε ρίψεις. Αγωνίσθησαν νήπια, παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και απόφοιτοι. Η αγωνιστική διάθεση ήταν εξαιρετική και επρυτάνευσε απόλυτα το πνεύμα της καλής άμιλλας και της φιλικής συμπεριφοράς.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος απέδωσε τα εύσημα σε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την αξιόλογη προσπάθειά τους, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γ. Πανανικολάου για την παραχώρηση του γηπέδου, τον Αντιδήμαρχο και Υπεύθυνο για τα αθλητικά κ. Γ. Χάντζο, τους κριτές και τον Αγωνόδικο που είχαν οριστεί από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ, το προσωπικό του γηπέδου και τέλος τον π. Αντώνιο Χρήστου και τον Διάκονο π. Στυλιανό Τζωρτζάκη για την διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος απένειμε τα μετάλλια στους νικητές.

Μετά την απονομή των μεταλλείων όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά και οι φίλαθλοι απόλαυσαν παγωτά, προφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων