09/06/2024 11/06/2024 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Ανατόλιο Δοξαστάκη, επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024, στο Φανάρι από την Σκωτία, όπου διήλθε ολιγοήμερες διακοπές με τη συνοδεία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ιλίου κ. Ραφαήλ και συγγενών του από την Αθήνα. Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου,...
09 Ιουνίου, 2024 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 17:50

Επέστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές στη Σκωτία ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Επέστρεψε από ολιγοήμερες διακοπές στη Σκωτία ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Ανατόλιο Δοξαστάκη, επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024, στο Φανάρι από την Σκωτία, όπου διήλθε ολιγοήμερες διακοπές με τη συνοδεία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ιλίου κ. Ραφαήλ και συγγενών του από την Αθήνα.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, τον Παναγιώτατο υποδέχθηκε ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, ο οποίος την επομένη επέστρεψε στο Λονδίνο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αφού προηγουμένως, το απόγευμα της Δευτέρας, παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν ου Παναγιωτάτου με την συμμετοχή κληρικών και εκλεκτών ομογενών της περιοχής.

(Φωτογραφία αρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων