12/06/2024 12/06/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ Δημητρίου και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου στο Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Νικόλαο Σακκά την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στο Δημοτικό Μέγαρο Τρικάλων. Μετά από μία καρποφόρα συζήτηση που είχαν με τον Δήμαρχο, του επέδωσαν τον Σταυρό του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού προστάτου και...
12 Ιουνίου, 2024 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024 - 11:50

Επίσκεψη του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων στον Δήμαρχο Τρικάλων

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων στον Δήμαρχο Τρικάλων

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ Δημητρίου και ο ταμίας Ευθύμιος Σπύρου στο Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Νικόλαο Σακκά την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 στο Δημοτικό Μέγαρο Τρικάλων.

Μετά από μία καρποφόρα συζήτηση που είχαν με τον Δήμαρχο, του επέδωσαν τον Σταυρό του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού προστάτου και εφόρου του Σωματείου και του ευχήθηκαν ο Άγιος να τον προστατεύει και να καθοδηγεί τα έργα του.

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε και ανέφερε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Σωματείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων