12/06/2024 12/06/2024 Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και το τμήμα Θεολογίας, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές στην Θεολογία και με την ευκαιρία των Εκδηλώσεων «ΙΗ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2024», πραγματοποιούν το διήμερο Κυριακή 16 και Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 το Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τόν τίτλο: «Ο Απόστολος Παύλος...
12 Ιουνίου, 2024 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024 - 14:59

Ι.Μ. Κορίνθου: Το Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τίτλο: «Ο Απόστολος Παύλος ως Ιδρυτής, Ποιμένας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας της Κορίνθου»

Διαδώστε:
Ι.Μ. Κορίνθου: Το Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τίτλο: «Ο Απόστολος Παύλος ως Ιδρυτής, Ποιμένας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας της Κορίνθου»

Η Αποστολική Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και το τμήμα Θεολογίας, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές στην Θεολογία και με την ευκαιρία των Εκδηλώσεων «ΙΗ’ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2024», πραγματοποιούν το διήμερο Κυριακή 16 και Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 το Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών με τόν τίτλο: «Ο Απόστολος Παύλος ως Ιδρυτής, Ποιμένας και Διδάσκαλος της Εκκλησίας της Κορίνθου», στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης στην Αρχαία Κόρινθο.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή, 16η Ιουνίου 2024, θα τελεσθεί πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, όπου και θα κηρυχθεί η έναρξη του εν λόγω Συνεδρίου και την Δευτέρα 17η Ιουνίου 2024 και κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο «Ο Απόστολος Παύλος» στην Αρχαία Κόρινθο θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες του Β’ Συνεδρίου Παυλείων Σπουδών σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας Άγιο Απόστολο Παύλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων