12/06/2024 12/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στο εορτάζον Ιερό Παρεκ­κλήσιο Οσίου Πέτρου του Αθωνίτου στην Κερασιά του Παπικίου Όρους την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, ημέρα κατά την οποία αποδίδεται η εορτή του Πάσχα, παρουσία του Διοικητού της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου κ. Γεωργίου Γκαβούνου, αξιωματικών και πιστών. Στον λόγο του αναφέρθηκε...
12 Ιουνίου, 2024 - 20:52
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024 - 20:39

Η Απόδοση του Πάσχα στο Ιερό Παρεκ­κλήσιο Οσίου Πέτρου του Αθωνίτου στην Κερασιά του Παπικίου Όρους

Διαδώστε:
Η Απόδοση του Πάσχα στο Ιερό Παρεκ­κλήσιο Οσίου Πέτρου του Αθωνίτου στην Κερασιά του Παπικίου Όρους

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στο εορτάζον Ιερό Παρεκ­κλήσιο Οσίου Πέτρου του Αθωνίτου στην Κερασιά του Παπικίου Όρους την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, ημέρα κατά την οποία αποδίδεται η εορτή του Πάσχα, παρουσία του Διοικητού της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξιάρχου κ. Γεωργίου Γκαβούνου, αξιωματικών και πιστών.

Στον λόγο του αναφέρθηκε στον οσιακό βίο του Αγίου, η μνήμη του οποίου κατά αγαθή συγκυρία συμπίπτει με την Απόδοση του Πάσχα και κάλεσε να τιμήσουμε την μνήμη του, μιμούμενοι την πίστη, το θάρρος, την ομολογία και την ισάγγελη βιοτή του.

Τέλος, ευχήθηκε διά πρεσβειών του Αγίου, υγεία και δύναμη σε όλους.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΟΣΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΘΩΝΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΑΠΙΚΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων