14/06/2024 14/06/2024 Η Ομάδα Νέων της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης, από το Mascot του Σύδνεϋ, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και την καθοδήγηση του Ιερατικώς Προϊσταμένου της Ενορίας, π. Παναγιώτη Μαυρομμάτη, συμμετείχε, την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, σε δράση υποστήριξης απόρων και αστέγων στο Martin Place, κεντρική τοποθεσία της αυστραλιανής μεγαλούπολης. Οι νέοι συνεργάστηκαν με...
14 Ιουνίου, 2024 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/06/2024 - 14:40

Σύδνεϋ: Δίπλα στους άστεγους οι νέοι της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Mascot

Διαδώστε:
Σύδνεϋ: Δίπλα στους άστεγους οι νέοι της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης Mascot

Η Ομάδα Νέων της Ενορίας Αγίας Αικατερίνης, από το Mascot του Σύδνεϋ, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και την καθοδήγηση του Ιερατικώς Προϊσταμένου της Ενορίας, π. Παναγιώτη Μαυρομμάτη, συμμετείχε, την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, σε δράση υποστήριξης απόρων και αστέγων στο Martin Place, κεντρική τοποθεσία της αυστραλιανής μεγαλούπολης.

Οι νέοι συνεργάστηκαν με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «A Touch of Kindness», το οποίο έχει ιδρυθεί από τον κ. Κωνσταντίνο Θεοχαρίδη, επί σειρά ετών ενορίτη της Αγίας Αικατερίνης, που παρέχει ζεστά γεύματα και ρούχα σε άπορες οικογένειες και άτομα, σε εβδομαδιαία βάση.

Τα μέλη της Νεολαίας της Αγίας Αικατερίνης ανέλαβαν να ετοιμάσουν πακέτα με είδη προσωπικής υγιεινής, ενώ βοήθησαν στην οργάνωση και διανομή φαγητού στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό απόρων και αστέγων.

Περισσότερα από 200 άτομα παρέλαβαν ζεστά γεύματα, σνακ και ζεστά ροφήματα, ενώ διανεμήθηκαν επίσης ρούχα, κουβέρτες και υπνόσακοι.

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων