19/06/2024 19/06/2024 Με την απονομή των πτυχίων των αποφοίτων της Ιερατικής Σχολής Βαρσοβίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 16 Ιουνίου, η εφετινή ακαδημαϊκή χρονιά για το φυτώριο στελεχών της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας.  Την Κυριακή των 318 Θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Α’ Οικουμενικής Συνόδου τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Θεολογικού Σεμιναρίου. Απευθυνόμενος προς τους αποφοίτους, ο Πρύτανης...
19 Ιουνίου, 2024 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 8:52

Τελετή αποφοίτησης στην Ιερατική Σχολή Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Τελετή αποφοίτησης στην Ιερατική Σχολή Βαρσοβίας

Με την απονομή των πτυχίων των αποφοίτων της Ιερατικής Σχολής Βαρσοβίας ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 16 Ιουνίου, η εφετινή ακαδημαϊκή χρονιά για το φυτώριο στελεχών της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας. 

Την Κυριακή των 318 Θεοφόρων Πατέρων της εν Νικαία Α’ Οικουμενικής Συνόδου τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσιο του Θεολογικού Σεμιναρίου. Απευθυνόμενος προς τους αποφοίτους, ο Πρύτανης της Σχολής, Πρωθιερέας Γεώργιος Τόφιλουκ, προέτρεψε τους μαθητές του να υπηρετήσουν πιστά την Εκκλησία και να μην λησμονούν ποτέ τους καθηγητές τους και την alma mater τροφό σχολή η οποία τους παρείχε όλα τα πνευματικά εφόδια κατά την διάρκεια της φοίτησής τους.

Ο π. Αλέξιος Άντατζουκ εξέφρασε εκ μέρους των αποφοίτων τις ευχαριστίες τόσο προς τον Πρύτανη π. Γεώργιο όσο και προς τους καθηγητές για όλες τις γνώσεις που τους εφοδίασαν, αλλά κυρίως για την αγάπη που τους μετέδωσαν για να είναι διάκονοι της πίστης του Χριστού και της Εκκλησίας Του.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πτυχίων των αποφοίτων ενώ η πανηγυρική ημέρα για την Ιερατική Σχολή ολοκληρώθηκε με το κοινό γεύμα μεταξύ καθηγητών, αποφοίτων και σπουδαστών.

Φωτογραφίες: orthodox.pl

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων