21/06/2024 21/06/2024 Την Επισκοπή Ντίσελντορφ και Γερμανίας της Σερβικής Εκκλησίας επισκέπτεται ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος ο οποίος την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο του Αμβούργου έγινε δεκτός από τον Επίσκοπο κ. Γρηγόριο, τον Επίσκοπο Χούμ κ. Ιωάννη και κληρικούς της Επισκοπής.  Η επίσκεψη του Πατριάρχη Σερβίας θα περιοριστεί μόνο στην πόλη του Αμβούργου ενώ αφορμή για την...
21 Ιουνίου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2024 - 17:11

Στο Αμβούργο ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος

Διαδώστε:
Στο Αμβούργο ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος

Την Επισκοπή Ντίσελντορφ και Γερμανίας της Σερβικής Εκκλησίας επισκέπτεται ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος ο οποίος την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο του Αμβούργου έγινε δεκτός από τον Επίσκοπο κ. Γρηγόριο, τον Επίσκοπο Χούμ κ. Ιωάννη και κληρικούς της Επισκοπής. 

Η επίσκεψη του Πατριάρχη Σερβίας θα περιοριστεί μόνο στην πόλη του Αμβούργου ενώ αφορμή για την μετάβαση του στην Επισκοπή Ντίσελντορφ και Γερμανίας στάθηκε ο εγκαινιασμός του νέου ναού του Αγίου Μιχαήλ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή της Πεντηκοστής, 23 Ιουνίου.

Η επίσκεψη του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Σερβίας θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 24 Ιουνίου.

Φωτογραφίες: spc.rs

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων