23/06/2024 23/06/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε την Κυριακή της Πεντηκοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και μίλησε διδακτικά. Εν συνεχεία προέστη του Εσπερινού της Γονυκλισίας και ανέγνωσε τις ευχές. Προ της απολύσεως του Εσπερινού της Γονυκλισίας, ετέθη σε προσκύνημα η Τιμία Χείρα του Αγίου Νεκταρίου η οποία θα μεταφερθεί εις Λυγουριό- Αργολίδος....
23 Ιουνίου, 2024 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2024 - 17:00

Εσπερινός της Γονυκλισίας και προσκύνημα της Τιμίας Χείρας του Αγίου Νεκταρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Διαδώστε:
Εσπερινός της Γονυκλισίας και προσκύνημα της Τιμίας Χείρας του Αγίου Νεκταρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε την Κυριακή της Πεντηκοστής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και μίλησε διδακτικά. Εν συνεχεία προέστη του Εσπερινού της Γονυκλισίας και ανέγνωσε τις ευχές.

Προ της απολύσεως του Εσπερινού της Γονυκλισίας, ετέθη σε προσκύνημα η Τιμία Χείρα του Αγίου Νεκταρίου η οποία θα μεταφερθεί εις Λυγουριό- Αργολίδος.

Μετά την παράθεση του εορτίου κεράσματος εις το Αρχονταρίκι, ο Σεβασμιώτατος μεταβεί στο χώρο όπου στεγάζεται το Εθελοντικό Πυροσβεστικό κλιμάκιο και συνεχάρη τους εθελοντές πυροσβέστες για την σημαντική προσφορά τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Μπίστι – Ύδρας ,ευχόμενος καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους .

    

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων