25/06/2024 25/06/2024 Για άλλη μία χρονιά το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε και πραγματοποίησε γιορτή προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής, με τη συμμετοχή ιερατικών οικογενειών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή της Πεντηκοστής 23 Ιουνίου σε πολυχώρο αθλητισμού και ψυχαγωγίας στην Παλλήνη. Οι φίλοι μας -ηλικίας από 3 έως...
25 Ιουνίου, 2024 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2024 - 11:11

Γιορτή για την ιερατική οικογένεια στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Διαδώστε:
Γιορτή για την ιερατική οικογένεια στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Για άλλη μία χρονιά το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργάνωσε και πραγματοποίησε γιορτή προς τιμήν των παιδιών των Ιερέων της Ι. Αρχιεπισκοπής, με τη συμμετοχή ιερατικών οικογενειών. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή της Πεντηκοστής 23 Ιουνίου σε πολυχώρο αθλητισμού και ψυχαγωγίας στην Παλλήνη.

Οι φίλοι μας -ηλικίας από 3 έως 17 ετών- είχαν την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μεταξύ τους και να συμμετάσχουν σε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια! Ανέβηκαν σε τοίχους αναρρίχησης με συνολικό ύψος 14 μέτρα, σαν μικροί Indiana Jones δοκιμάσθηκαν στο Rope Course Game, προσπαθώντας να περάσουν σχοινένιες γέφυρες, κορμούς ισορροπίας και δίχτυα αράχνης, έπαιξαν beach volley, bungee τραμπολίνο και οδήγησαν pedal GoKarts.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές και τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Μακαρ. Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της ιερατικής οικογένειας και την ανάγκη ενίσχυσης του έργου των Κληρικών, όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση που αποτελεί ευκαιρία επικοινωνίας και δημιουργικής συναναστροφής.

Ακολούθησε δεξίωση για μικρούς και μεγάλους σε οικογενειακό κλίμα και διανομή ενθυμίων και βιβλίων στις ιερατικές οικογένειες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων