02/07/2024 02/07/2024 Το απόγευμα της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Ηράκλειο και παρέστη στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αείμνηστο Καθηγητή Θεοχάρη Δετοράκη, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Ελληνικής Γλώσσας και Μουσικής στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου των Δομινικανών. Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ....
02 Ιουλίου, 2024 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 10:58

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Καθηγητή Θεοχάρη Δετοράκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Καθηγητή Θεοχάρη Δετοράκη

Το απόγευμα της Κυριακής, 30 Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος μετέβη στο Ηράκλειο και παρέστη στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αείμνηστο Καθηγητή Θεοχάρη Δετοράκη, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία Ελληνικής Γλώσσας και Μουσικής στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου των Δομινικανών.

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου χαιρετισμό απηύθυνε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος. Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Αλέξης Καλοκαιρινός, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και ο Αντιπρύτανης κ. Κωνσταντίνος Σπανουδάκης εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Παρέστησαν η οικογένεια του μακαριστού Καθηγητού, Καθηγητές Πανεπιστημίου και πλήθος κόσμου, τιμώντας τη μνήμη του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων