04/07/2024 04/07/2024 Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα, για δωδεκαήμερη ιεραποστολική αποδημία, την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, μετέβη μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της συνοδείας του, στην περιοχή του Κόγκι της Ουγκάντας, όπου τέλεσαν υπαίθρια...
04 Ιουλίου, 2024 - 18:00

Βαπτίσεις 100 νεοφώτιστων Ορθοδόξων Χριστιανών στην Ουγκάντα

Διαδώστε:
Βαπτίσεις 100 νεοφώτιστων Ορθοδόξων Χριστιανών στην Ουγκάντα

Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος επισκέπτεται επίσημα, για δωδεκαήμερη ιεραποστολική αποδημία, την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, μετέβη μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καμπάλας κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της συνοδείας του, στην περιοχή του Κόγκι της Ουγκάντας, όπου τέλεσαν υπαίθρια βαπτίσεις 100 νεοφώτιστων Ορθοδόξων Χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος είχε την ευκαιρία να δώσει σε 8 νεοφώτιστους τα ονόματα των ισάριθμων αμέσων προκατόχων του Αρχιερέων.

Ακολούθως τέλεσε τον Αγιασμό θεμελιώσεως του νέου Ιερού Ναού της τοπικής Ενορίας, αφιερωμένου στον Άγιο Απόστολο και Ευαγγελιστή Μάρκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων