05/07/2024 05/07/2024 Ξεκίνησε τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, η επίσημη συνάντηση Ορθοδόξων νέων πάνω από περισσότερες από είκοσι χώρες από όλο τον κόσμο. Για τρίτη φορά, ενενήντα άτομα προσήλθαν στη Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σουπράσλ της Πολωνίας για τη συνάντηση «Suprasl 2024 – Διεθνής Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων». Το «Suprasl 2024» πραγματοποιείται με την ευλογία του Μητροπολίτη Βαρσοβίας...
05 Ιουλίου, 2024 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2024 - 12:28

Πολωνίας Σάββας προς νέους και νέες: Κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για την ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Διαδώστε:
Πολωνίας Σάββας προς νέους και νέες: Κάντε ό,τι περνά από το χέρι σας για την ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Ξεκίνησε τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου, η επίσημη συνάντηση Ορθοδόξων νέων πάνω από περισσότερες από είκοσι χώρες από όλο τον κόσμο. Για τρίτη φορά, ενενήντα άτομα προσήλθαν στη Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σουπράσλ της Πολωνίας για τη συνάντηση «Suprasl 2024 – Διεθνής Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων».

Το «Suprasl 2024» πραγματοποιείται με την ευλογία του Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, ενώ η εκδήλωση υποστηρίζεται από διεθνή ομάδα που συνεργάζεται με τη νεολαία και την Ορθόδοξη Αδελφότητα Νέων Πολωνίας.

Στόχος της συνάντησης είναι να συγκεντρώσει νέους από τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες σε όλο τον κόσμο για να βιώσουν την ενότητα και την οικουμενικότητα της Εκκλησίας και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον με πίστη στον Κύριό μας Ιησού Χριστό και να τους παρακινήσουν να συμμετάσχουν ενεργά στη ζωή του την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Στο μήνυμά του ο Μακαριώτατος κ.κ. Σάββας ευχαρίστησε τη νεολαία για τις μέχρι τώρα προσπάθειές τους να μοιραστούν την Ορθοδοξία με τον κόσμο γύρω τους. Ο Προκαθήμενος της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας επέστησε ιδιαίτερη προσοχή στη σημασία των προσπαθειών σε διεθνές επίπεδο για την ένωση της Ορθόδοξης νεολαίας σε όλο τον κόσμο και τους κάλεσε να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στηρίξουν την ενότητα της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων