05/07/2024 05/07/2024 Με ευλάβεια και κατάνυξη εορτάστηκε η Κατάθεση της Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας Βλαχέρνας με επίκεντρο το ομώνυμο εκκλησάκι της οικίας του πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, στην περιοχή «Πλάκα» της Λέρου. Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2024, ετελέσθη Εσπερινός υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ και ιερέων της...
05 Ιουλίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2024 - 20:56

Η εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος στη Λέρο

Διαδώστε:
Η εορτή της Καταθέσεως της Τιμίας Εσθήτος στη Λέρο

Με ευλάβεια και κατάνυξη εορτάστηκε η Κατάθεση της Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας Βλαχέρνας με επίκεντρο το ομώνυμο εκκλησάκι της οικίας του πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, στην περιοχή «Πλάκα» της Λέρου.

Το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2024, ετελέσθη Εσπερινός υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, συμπαραστατουμένου υπό του εφημερίου π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ και ιερέων της νήσου.

Αρκετοί πιστοί, ήταν αυτοί που προσήλθαν και με ευλάβεια προσκύνησαν την Παναγία, άναψαν το κεράκι τους και ζήτησαν τις πρεσβείες Της. Μετά το πέρας του Εσπερινού, ακολούθησε Όρθρος και νυκτερινή Θεία Λειτουργία.

(Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματεύς Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων